De wonderlijke wereld van de liefde

 

‘When I used to read fairy-tales, I fancied that kind of thing never happened, and now here I am in the middle of one!’ (Alice’s Adventures in Wonderland)

 

Het wonder van jullie huwelijk of partnerschap vieren doe je samen, al dan niet omringd met de mensen die jullie liefhebben. Op een manier die bij jullie past. Zo zal mijn bijdrage aan jullie ceremonie ook zijn. Een ceremonie waarin jullie en jullie wensen centraal staan. Waarin gelachen wordt en misschien wel een traan wordt weggepinkt. Een verhaal waar jullie en je gasten zich in herkennen en waarin jullie het stralende middelpunt zijn.

Onvergetelijke trouwdag

Ik ben Alice, getrouwd met Ferdy en samen hebben wij drie prachtige kinderen. Sinds 2009 ben ik trouwambtenaar bij de gemeente Zwolle. Ik heb al vele huwelijken mogen sluiten, en iedere ceremonie weer ervaar ik het als een groot geluk dat ik trouwambtenaar mag zijn. Nieuwe en verschillende mensen ontmoeten en een persoonlijk gesprek met hen mogen hebben geeft mij energie. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en vind het een eer om een liefdevolle bijdrage te mogen leveren aan jullie onvergetelijke trouwdag!

 

Alice als trouwambtenaar

De huwelijksceremonie is een bijzonder moment en vormt vaak het officiële begin van de huwelijksdag. Wil je zeker weten dat de ceremonie bij jullie past? Kies dan zelf je trouwambtenaar en zorg voor een persoonlijke invulling. Zo wordt de wettelijke huwelijksbevestiging een moment waaraan jullie en jullie gasten met een heel liefdevol en fijn gevoel aan zullen terugdenken.

 

Alice als ceremoniespreker

Zien jullie het officiële huwelijk of geregistreerd partnerschap los van de feestelijke ceremoniële verbintenis? Dan kun je ervoor kiezen om eerst bij de gemeente een wettelijke verbintenis aan te gaan – dat kan soms zelfs gratis - en daarna een feestelijke ceremonie te organiseren. Je bent helemaal vrij om deze ceremonie in te vullen op een manier, plek en dag die jullie zelf kiezen.

Jubileum en herbevestigen van de trouwgeloften

Jullie zijn al getrouwd, maar willen je geloften aan elkaar herbevestigen? Nog een keer ‘ja’ tegen elkaar zeggen na alles wat je samen hebt meegemaakt? Ook dan is het mogelijk om een ceremoniële verbintenis te organiseren, al dan niet met iedereen erbij die je lief is. Stilstaan bij wat geweest is, vooruitzien naar wat komt, de liefde voor elkaar vieren en samen een liefdevolle herinnering maken. Met veel plezier maak ik samen met jullie van dit moment een onvergetelijke belevenis.