Let the magic happen

Just as she said this, she noticed that one of the trees had a door leading right into it. "That's very curious!" she thought. "But everything's curious today. I think I may as well go in at once." And in she went. (Alices Adventures in Wonderland)

Jullie willen met elkaar een nieuwe wereld betreden, de magie van verbondenheid ontdekken en samen geschiedenis maken. Een bijzondere stap die je viert op een manier die bij jullie past.

Maak er jullie moment van!

Je trouwdag is een dag om naar uit te kijken. Een dag waarvan jullie zelf bepalen hoe die eruit gaat zien. Daarom bedenk en regel je alles tot in de puntjes en laat je liever niets aan het toeval over. De locatie, de fotograaf, de muziek, over alles denk je samen na. Zorgvuldig maak je keuzes die passen bij jullie en jullie huwelijksdag. Waarom zou je de huwelijksceremonie dan aan het toeval over laten? Vaak vormt die het officiële begin van de huwelijksdag. Door zelf een trouwambtenaar te kiezen die jullie wensen centraal stelt, weet je zeker dat jullie huwelijksceremonie er een is waar jullie en ook jullie gasten met liefde en verwondering aan zullen terugdenken.

Persoonlijke invulling

Net als dat ieder paar uniek is, zijn voor mij ook geen twee ceremonies hetzelfde. Samen met jullie geef ik dit bijzondere moment vorm op de manier die jullie voor ogen hebben. Met inbreng van anderen, kort of lang, met jullie eigen rituelen of met kinderen die een bijzondere rol hebben tijdens de ceremonie. In de woorden die ik tijdens de ceremonie spreek, verwerk ik jullie inbreng en anekdotes en eventueel ook inbreng van anderen.

Zorgvuldige voorbereiding

Kiezen jullie voor een zelfstandig trouwambtenaar, dan heb je eerst met een of meerdere trouwambtenaren een kennismakingsgesprek, want het is belangrijk dat er een klik is tussen jullie en de trouwambtenaar. Kiezen jullie voor mij? Dan plan ik met jullie na de kennismaking een trouwgesprek, waarin we jullie wensen met betrekking tot de ceremonie bespreken. Ook stel ik jullie veel vragen, zodat ik jullie beter leer kennen. Het resultaat? Een heel persoonlijke huwelijksceremonie, waarin jullie je met een gerust gevoel volledig kunnen concentreren op elkaar en het ja-woord!

Trouwen in Zwolle

Omdat ik ook als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) ben verbonden aan de gemeente Zwolle, mag ik in deze gemeente niet actief zijn als zelfstandig trouwambtenaar. Willen jullie mij toch gaag als trouwambtenaar bij jullie ceremonie, dan gelden de regels van de gemeente Zwolle. Je kunt je voorkeur voor mij als BABS aangeven, maar de gemeente beslist uiteindelijk. Uiteraard volg ik de richtlijnen en regels voorafgaand en tijdens de ceremonie zoals die door de gemeente zijn bepaald.

Voor mijn werkzaamheden zijn uitsluitend de door mij gehanteerde algemene voorwaarden van toepassing.