150

 

Tarieven

Over jullie trouwdag en over de huwelijksceremonie hebben jullie hoogstwaarschijnlijk uitgebreid nagedacht. Het is een dag in jullie leven die uniek is, die bij jullie past en het moet een herinnering worden waar je met een fijn en warm gevoel op terug kijkt. Jullie wensen staan centraal op deze dag en die komen in een uitgebreid kennismakingsgesprek ruim aan bod. Natuurlijk denk ik graag met jullie mee en adviseer ik jullie wanneer jullie daar behoefte aan hebben.

Het tarief is afhankelijk van de tijdsduur en de invulling van de ceremonie. Omdat iedere ceremonie uniek is maak ik graag een offerte op maat. Richtprijs voor een ceremonie van 45 minuten is vanaf 875 euro inclusief btw, exclusief reiskosten. Aan de bijbehorende voorbereidingen, reistijd en uitvoering besteed ik circa 20 uur.

Na ons kennismakingsgesprek kan ik jullie een offerte op maat toesturen. Uiteraard mogen jullie voorafgaand aan het kennismakingsgesprek ook contact met mij opnemen.

Trouwen in het buitenland

Hebben jullie plannen om in het buitenland te trouwen? Dan maak ik graag op basis van jullie wensen een offerte op maat.