Hart vol liefde

Iedere keer ben ik dankbaar dat ik een verhaal mag vertellen over de liefde. De woorden die ik terug krijg van bruidsparen die raken mij diep in mijn hart, daarom weet en voel ik dat dit is wat ik het liefste doe!

Niels & Antonio

Wij willen Alice aanraden aan iedereen die gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap aangaat! Wij hebben een hele fijne tijd met Alice gehad voor en tijdens onze ceremonie. In het kennismakingsgesprek is Alice zeer open en komt ze goed tot de kern. Met verrassende vragen weet ze het gesprek op gang te houden en te inspireren. Met vragen waar je anders niet zo vaak bij stilstaat raakte ze iets in ons wat het gesprek zeer prettig en persoonlijk maakte.

Na onze kennismaking keken wij uit naar de ceremonie zelf. Daar verraste Alice ons, en onze gasten, met een warm, betrokken, persoonlijk en passend verhaal. Haar bevlogenheid zie je in alles terug en maakt dat iedereen in de zaal zo nu en dan een traantje wegpinkt. Met humor en persoonlijke anekdotes weet ze ook echt leven in het verhaal te brengen. Onze gasten hebben genoten en we krijgen tot ver in de avond terug van iedereen dat de ceremonie geweldig was. Wij willen Alice graag bedanken voor het maken van een van de mooiste dagen van ons leven, we kijken er met warmte en plezier op terug. Een herinnering die ons een leven lang bij zal blijven, en we hopen dan ook dat Alice veel andere mensen mag gaan raken in haar prachtige werk.

Dinanda & Jeroen

Persoonlijk. Dat is wat Alice van een ceremonie maakt. Het kwam heel dichtbij en het ging echt over ons. Tijdens het voorbereidend gesprek hebben we heerlijk kunnen lachen met elkaar. Haar humor nam ze ook mee tijdens de grote dag. Zoek je een BABS die haar werk vol passie uitvoert en ervoor zorgt dat het echt jullie moment wordt. Twijfel dan niet en kies Alice!

Karin & Gert

Wil je een persoonlijke, liefdevolle en enoooorm spontane trouwambtenaar, dan raad ik Alice 100% aan! Afgelopen zomer was ze bij ons huwelijk met een fantastische ceremonie, precies zoals wij in gedachten hadden! Het contact voor de bruiloft en op de bruiloft was heel fijn! Een onvergetelijk moment van onze mooiste dag, met een grote lach (en een klein traantje)!

Inge & Bart

Alice was onze 'special guest' op een feest waarbij bijna niemand wist dat we gingen trouwen. Alice zat dus in het complot en vond dit super! Ze was eerst gewoon één van de gasten en trok - na de bekendmaking dat we gingen trouwen - ter plekke haar toga aan en heeft ons aan de bar getrouwd ....

We hadden het niet beter kunnen treffen dan met Alice: Het was gewoon echt heel mooi !

Clarsika & Stephan

Op vrijdag 16-12-2016 heeft Alice ons getrouwd. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. De ceremonie was heel persoonlijk. Af en toe een grapje er tussen door maakte het voor ons en voor de gasten heel ontspannen. De gasten waren achteraf ook vol lof over Alice. Wij zijn heel blij dat Alice deel heeft kunnen uitmaken van toch wel het belangrijkste moment van de dag!

Alice, nogmaals bedankt!

Mirjam & Martijn

Ons huwelijk op 17-1-2017 was mede dankzij Alice geweldig! Toen ze bij  ons thuis kwam voelde het gelijk al helemaal vertrouwd, alsof we haar al heel lang kende. De ceremonie was heel persoonlijk met een lach en een traan. We hadden niet beter kunnen wensen! Bedankt Alice!

Anneloes & Bjorn

Alice had als trouwambtenaar een onvergetelijke bijdrage aan onze trouwdag! Een mooie, persoonlijke ceremonie met een lach en een traan. Wij raden Alice iedereen aan! Bedankt ♡

Patricia & Julien

Alice is een zeer goede trouwambtenaar. Wij bevelen haar aan iedereen aan die van plan is om te gaan trouwen. Het is Alice gelukt om van onze ceremonie een gebeurtenis te maken om nooit meer te vergeten. Ze heeft het heel persoonlijk en met humor gebracht waardoor er een zeer goede sfeer vol met liefde en geluk was. Ook ons intake gesprek zullen we niet snel vergeten. Ze nam echt de tijd voor ons en het was zo gezellig dat het erg laat was geworden. Kortom; Alice is een topper! Nogmaals bedankt Alice voor alles. 

Tim & Roosmarijn

Op 23 juni 2017 heeft Alice ons in de echt verbonden, iets wat wij ieder aanstaand bruidspaar kunnen aanbevelen! Wij kijken terug op een fijne ontmoeting en een prachtige ceremonie. 

Alice nam uitgebreid de tijd om ons echt te leren kennen. Dat was voor ons een prettig en een zeer welkom rustmoment tijdens alle voorbereidingen, waar we onder andere bespraken waarom wij willen trouwen, hoe we elkaar hebben leren kennen en wat belangrijk is voor ons in het leven. In de hectiek van het organiseren van een bruiloft zou je bijna vergeten dat het daar eigenlijk om draait.

Alice toonde veel interesse en wist onze woorden te vertalen naar een speech dat ons een lach en een traan bezorgde. Ze zorgde voor een ontspannen en vrolijke sfeer in de trouwzaal voor ons en onze gasten, zonder dat dit afdeed aan de bijzonderheid en plechtigheid van het moment. Het was het passende begin van de mooiste dag van ons leven.

Jos & Marielle

In april 2017 zijn wij getrouwd door Alice! Bij het voorbereidingsgesprek was er meteen een klik en hebben we ontspannen gelachen en gekletst. Wij wilden graag een persoonlijke ceremonie van ons burgerlijk huwelijk en dat is met Alice helemaal gelukt! We konden al onze wensen met haar bespreken en hierdoor werd het een huwelijksceremonie die helemaal bij ons past! Er was ruimte voor inbreng van vrienden en familie en Alice paste zich hier moeiteloos op aan. Wij kijken terug op een prettige voorbereiding en een prachtige, persoonlijke en informele huwelijksceremonie. Alice bedankt!

Jorick & Esther

"Alice is echt een super “BABS”! "

Alice is heel professioneel en hartelijk, het voorgesprek was ontspannen en gezellig. Alice wist met haar vragen de juiste situaties/verhalen/gevoelens op te halen en uit dat gesprek heeft Alice precies datgene weten te filteren voor een warme en vooral ook persoonlijke huwelijks ceremonie!

Doordat ze ons vooraf al het gevoel gaf dat wij ons over de ceremonie verder niet al te druk hoefden te maken en toch te luisteren naar onze wensen hebben wij ons tijdens het trouwen zelf kunnen laten verrassen en er volop van genoten!  Wij raden haar van harte aan!